Nabídka školení od TMK

04.10.2012 15:10

   Výzva  

 

 

Lektorská komise TMK ČBaS vyzývá všechny zájemce o účast na školení „speciální části“ II. trenérské třídy o projevení svého závazného zájmu posláním potvrzujícího Emailu na adresu sekretariátu ČBaS a zároveň na předsedu TMK – Tomasze Mendreka(tomasz.mendrek@seznam.cz)

 

Podmínkou účastí je absolvování všeobecné části školení II.TT na FTVS UK nebo FSpS MU a doložení tohoto faktu písemným potvrzením o datu konání tohoto školení.

 

Na základě projeveného zájmu ze strany trenérů rozhodne LR TMK o uspořádaní  „speciální část“ školení – specializace BADMINTON pro budoucí trenéry II.TT.

 

Minimální počet zájemců pro uspořádaní speciální části by se měl pohybovat od 10 účastníků výše.

 

Prosíme všechny potenciální uchazeče, aby svůj zájem písemně oznámili a to nejpozději do 30.10.2012. Na základě došlých odpovědí rozhodne LR TMK o uspořádaní školení. O konečném rozhodnutí budou všichni zájemci písemně uvědomění. Při dostatečném zájmu je předpoklad, že by první část školení mohla proběhnout už v prosinci tohoto roku – zároveň s „Inspiration Coaches Tour 2012“ s dánským trenérem P.Mouritsenem (alespoň poměrná část).

 

V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte a kontaktujte moji osobu. V Emailu stačí uvést jméno a příjmení trenéra, datum narození, místo a datum absolvování všeobecné části školení II TT.

 

 

 

 

 

V Brně, 3.10.2012                             za LR TMK ČBaS  - Mgr.Tomasz Mendrek                     

 

Propozice ke stáhnutí zde: Výzva - skolení II.TT - speciální část.doc (33 kB)